www.inandoutbeauty.nl © 2011 • 06-24138822 • info@inandoutbeauty.nl

News

 

 

•Waarom beauty dag»

Dit is een initiatief van In & Out Beauty....

 

• Deelnemers »

Alle professionele merken en professionals bevinden er zich onder één dak...

 

• Activiteiten »

Het programma van de Beauty Dag bestaat uit.. 

 

• Deelnemer worden?»

 

• Uw bedrijf of producten   promoteren? neem dan contact op met In & Out Beauty of info@inandoutbeauty.nl »

 

 

 

Waarom 'Beauty dag Den Bosch'?

 

Dit is een initiatief van In & Out Beauty, praktijk voor huidverbetering, Huidverjonging en Gezond-lifeStyle. Een verwendag  te organiseren voor de inwoners van Maaspoort en andere wijken in Den Bosch. De consument de mogelijkheid bieden kennis te laten maken met het inhoud van ons vak op een andere niveau.

Ook een stimulans voor een gezonde levensstijl; kortom betrokkenheid bij de samenleving. Dat wij als bedrijven betroken zijn in de samenleving van ons stad. Speciaal vrouwen maar ook mannen zijn van harte welkom.

 

Over 'Beauty dag Den Bosch'

'Beauty  dag Den Bosch' is voor de persoonlijke / uiterlijke verzorgingsbranche. Een kleine 10 tot 15 exposanten laten de laatste trends en noviteiten zien op het gebied van schoonheid, fitness, wellness en gezondheid. Van producten voor gezicht, lichaam, voet- en nagelverzorging tot de complete verzorging, van top tot teen .

Zo staat 'Beauty dag Den Bosch' in het teken van 'Focus op schoonheid  in balans van binnen uit', waarbij het accent ligt op uiterlijke verzorging, gezonde levensstijl en schoonheid. Het 'Focus op body & mind' is centraal, een meer holistische benadering van het begrip schoonheid waarbij uiterlijk en innerlijk samenkomen

Voor de beauty dag geldt dat de focus ondersteund wordt door een uitgebreid vakinhoudelijk programma, bestaande uit presentaties, lezingen, praktische workshops en adviezen.

Concept 'Beauty in Balans'
De Beauty dag Den Bosch 2011 is een geheel nieuw concept. Dit nieuwe, uitgebalanceerde totaalconcept is:  'Beauty in Balans' . Deze willen wij als bedrijven door geven aan ons stad door de drempel zo laag moegelijk maken om het doel te bereiken.

Absoluut NIEUW!
De combinatie van: fitness, Health, en schoonheid brengt nog meer dynamiek.  Alle professionele merken bevinden er zich onder één dak.

 

 

 

 

 

Stimulatie voor vrouwen om een gezond leven stijl te hebben.

 

 

Mooi zijn van binnen en buiten is geen hype maar een feit.