Huidverbetering, Huidverjonging en Gezond LifeStyle                              

                                                                  

 

 

Behandeling voor de Droge, vochtarme en schilferige huid

 

Na een grondige huid test wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld en een behandelwijs afgestemd op de behoefte van de huid.

 

Behandeling met AHA Peeling en Alginaat maskers

MD Formulations staat voor huidverbetering. Belangrijke ingrediŽnten zijn glycolzuur, vitamines ( retinol ) en anti-oxidanten. Zo worden spectaculaire resultaten geboekt bij o.a. de droge, vochtarme schilferige en de vette huid . Met de producten van MD is een gezonde en mooie huid binnen handbereik.

 

Behandeling met ABC Peel en of Microdermabratie

Dit is een dieptepeeling waarbij in een behandeling de dode hoornlaag van de huid wordt verwijderd. Een direct frisse en zachte huid is het resultaat.

Een kwaliteitsbehandeling met alle ingrediŽnten voor huidherstel, zowel op structuur, zuiverheid, als hydratatie en stevigheid. Deze behandeling biedt u een langdurend effect.

Ook hier gaat het om een dieptepeeling, maar nu wordt het peelend effect extra versterkt.

Er wordt gebruik gemaakt van zogenoemde ďSkin boostersĒ waardoor er heel specifiek gewerkt kan worden  op verschillende problematische  huidcondities zoals  vette, gevoelige, droge en schilferige huid . Deze behandeling is nog intensiever dan de bovengenoemde. Beide behandelingen zijn in combinatie met NutriCosmetics-Skinfood en thuis producten voor een bijvend resultaat.  

 

Behandeling met Priori NatureCeuticals

 Het is het eerste en enige natuurlijke skincare merk met huidverbeterende resultaten, met name voor de milieubewuste consument.

Belangrijkste voordelen

Geheel natuurlijke verzorging. Verzacht, beschermt, werkt oplichtend en verstevigend en laat de huid weer stralen

 

Professional VI Peel

Vi Medical Products 'gepatenteerde formules geven dramatische resultaten met minimaal ongemak of downtime. Een eenvoudige, praktische drie tot vier minute Vi Peel toepassing levert dramatische resultaten in slechts zeven dagen. De zorg voor de huid vraagt ​​slechts twee tot vier bezoeken per jaar voor de Vi Peel, gevolgd door onderhoud met de Vi Derm Skin Care System.

Geniet van steviger, duidelijker, meer stralende huid, voor een gezonde, jeugdige uitstraling op elke leeftijd.

 

Reserveren via Online agenda.

consult en eerste behandeling.