Huidverbetering, Huidverjonging/Anti-aging en Gezond-LifeStyle                                                 

                                                               

                                                                                          

 

® PriorityCoffeeBerry Relax Treatments

Geeft op een natuurlijke manier bijzondere resultaten:

• Hydrateert.

• Exfolieert.

• Verstevigt.

• Verzacht en kalmeert.

• Vermindert pigmentatie.

• Vitaliseert de oudere en door de zon beschadigde huid.

• Vermindert zichtbaar rimpels en fijne lijntjes.

 

FACE

 

Lunchtime Facial 30 Min

Verbetert zichtbaar de textuur van de huid, verzacht fijne lijntjes en rimpels. Hydrateert de huid en maakt deze zacht en soepel in een half uur! speciaal voor mensen met weinig tijd.

 Prijs per behandeling:€68,-

 

Relax Treatment 50 Min

Een anti-aging behandeling gecombineerd met een ontspannende massage, om de huid te liften en resultaten te verbeteren. Hydrateert, verbetert de structuur, licht op en maakt de huid soepel en zacht.

Prijs per behandeling: €86.50

 

Priority Anti-Age Treatment 75 Min

Een intense en ontspannende anti-aging behandeling voor de gebieden waar huidveroudering het meeste zichtbaar is: gezicht, hals, décolleté en handen. Dit resulteert in minder spanning en minder huidpigmentatie. De huid is weer ontspannen en sterk.

 Prijs per behandeling: €118,-

 

Naturally Rejuvenating Eye Treatment 30 Min

Ontwikkeld voor het ontspannen, verjeugdigen en verminderen van donkere kringen en vocht ophopingen rond de ogen. Herstelt de contouren rond de ogen voor een ontspannender, frisse en natuurlijk jeugdige uitstraling. Met klinisch bewezen, all-natural ingrediënten, inclusief krachtige antioxidanten en

plantextracten.

Prijs per behandeling: €30,-

 

BODY

 

Naturally Slimming Body Treatment 45 Min

Een doelgerichte, natuurlijk afslankende behandeling voor de heupen, buik, dijen en andere probleem gebieden. Helpt om de huid te verstevigen, vermindert centimeters en vermindering van cellulite. Als je de behandeling in combinatie gebruikt met een gezonde keuze van leefstijl, dan zul je een frisse en stralende huid hebben met een gladdere textuur. Meest effectief wanneer je het in een kuur van 6 behandelingen volgt. En het zal al opvallende resultaten geven in 3 weken.

Prijs per behandeling: €118,-

 

Naturally Anti-Aging Manicure 45 Min

Een intensieve anti-aging behandeling ontworpen om de handen en armen een meer natuurlijke, jeugdige uitstraling te geven. Klinisch bewezen anti-aging en oplichtende eigenschappen van CoffeeBerry® met natuurlijke ingrediënten die plantenextracten en vitamines bevatten.

Prijs per behandeling: €41,25

 

Naturally Anti-Aging Pedicure 60 Min

Een natuurlijke intensieve anti-aging behandeling voor de voeten. Werkt met natuurlijke ingrediënten inclusief plantenextracten en vitamines en ook de klinisch bewezen anti-aging kracht van de CoffeeBerry® extract. De voeten en benen worden zachter, gladder en zien er jeugdig en gezond uit

 Prijs per behandeling: €55,-

Reserveren via Online agenda.

 

 

      

Nieuws

 

Nieuw in Denbosch

 

MicroNeedling »

5% korting op uw eerste behandeling..