Huidverbetering, Huidverjonging en GezondLife Style                                                         

                                                                                                                                             

 

Een Gave huid zonder acne

       

In & Out Beauty biedt u een scala aan mogelijkheden. Na een grondige professionele huid test wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld naar uw wensen en keuze. uw huid is ons zorg.

 

 

 

 

 

 

Acne is een vaak erfelijke aandoening van de talgklieren, waarbij de talgproductie is verstoord. Dit leidt tot talgophopingen en ontstekingen. Acne gaat gepaard met roodheid rondom de aangedane huid en een toegenomen gevoeligheid. Er zijn verschillende gradaties: van een enkel puistje tot grote talgcysten. Acne, vaak ook wel jeugdpuistjes genoemd, kan op iedere leeftijd ontstaan, maar uit zich vaak in de puberteit door een verstoorde hormoonbalans

Net als de huid van een tiener staat ook de volwassen huid onder invloed van hormoonschommelingen, een veranderend leef- en voedingspatroon en stress. Dus eigenlijk is het heel gewoon dat een huid op latere leeftijd eveneens puistjes kan vertonen, ook als u daar vroeger nooit last van heeft gehad. De mate van acne in de puberteit zegt in principe niets over dit verloop. Daarbij kunnen (langdurige) stress, medicijnen en zwangerschap(pen) een rol spelen bij het ontstaan op latere leeftijd.

 

Behandeling

special behandeling voor de onzuivere huid door middel van AHA Peeling 40% en of ABC Peeling 50% en of Medische-Microdermabratie met alginaat maskers. Derma Roller/ Meso therapie of Fractional Needling in combinatie met NutriCosmetics-Skinfood en thuis producten afgestemd op de behoefte van de huid. Deze behandelingen werkt zeer intensief en gevoed. 

 

Waroom Acne behandeling bij In & Out Beauty

Het zuivert de huid, maakt haar stralend en egaal. Versnelt de cellulaire activiteit, voorkomt littekenvorming en pigmentvlekken, verdere acne uitbraken en doodt de bacteria die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van acne. Het normaliseert, beschermt en regenereert de huid. Het verfijnt de poriën en geeft de huid een stralende teint.

De intensivering van de doorbloeding bij de acne peeling leidt tot een activering van de stofwisseling en tot een zuivering van de huid.
Door de verbetering van de bloedcirculatie gaan de wondjes vlugger genezen.

Zeer goede resultaten worden bereikt bij
• jeugdacné
• hormonale acné
• grote poriën
• te veel talgproductie
• irritaties en gevoelig huid


De verhoorning bij de uitscheidingsgang van de talgklieren wordt verminderd en zo wordt de nieuwe vorming van comedones (mee-eters)  verhinderd of verminderd

 

Het mooiste resultaat wordt verkregen in een kuurverband inclusieve thuis producten voor een optimaal en blijvend resultaat.

*Acne behandeling is erkend door zorgverzekerers.

 

Prijs per behandeling:

 

Acne behandeling AHA Peeling     -incl. zuurstof alginaat maskers            €78,-  

Medische dermabratie Acne                  €90,-    (intensief behandeling)

Acne ABC Peeling                                €98,-    (intensief behandeling)

-incl. Vit-A skin boosters zuurstof alginaat maskers              

Meso therapie Acne                             €350,-  (Professionale behandeling)

SKIN PEEL Treatment               v.a.          €280,-  (Professionale behandeling)

 

 

Reserveren via Online agenda.  Consult. Ontdek je huidtype.

 

 

<<terug