Praktijk voor huidverbetering en huidverzorging              fleringen 125 5235 EV   's-Hertogenbosh 06-24138822

                                                                     

                                                        

 

 

Acne Clearing Behandeling gekleurd / donkere huid

       

In & Out Beauty biedt u een scala aan mogelijkheden. Na een grondige professionele huid test wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld naar uw wensen en keuze.

 

Acne
Is er sprake van acne In & Out Beauty heeft een speciaal behandelplan ontwikkeld voor de gekleurd / donkere huid om u daarbij te helpen.

 

Net als de huid van een tiener staat ook de volwassen huid onder invloed van hormoonschommelingen, een veranderend leef- en voedingspatroon en stress. Dus eigenlijk is het heel gewoon dat een huid op latere leeftijd eveneens puistjes kan vertonen, ook als u daar vroeger nooit last van heeft gehad. De mate van acne in de puberteit zegt in principe niets over dit verloop. Daarbij kunnen (langdurige) stress, medicijnen en zwangerschap(pen) een rol spelen bij het ontstaan op latere leeftijd.

Behandeling

Speciale behandeling voor de gekleurd / donkere onzuivere huid door middel van AHA Peeling 40% en of ABC Peeling 50% met alginaat maskers. Micro Needling / Meso therapie of Fractional Needling in combinatie met NutriCosmetics-Skinfood, en thuis producten afgestemd op de behoefte van de huid voor een optimaal en blijvend resultaat. 

Deze behandeling werkt zeer intensief en gevoed. Het zuivert de huid, maakt haar stralend en egaal. Versnelt de cellulaire activiteit, voorkomt littekenvorming en pigmentvlekken, verdere acne uitbraken en doodt de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van acne. Het normaliseert, beschermt en regenereert de huid. Het verfijnt de poriën en geeft de huid een stralende teint.

De intensivering van de doorbloeding bij de acne peeling leidt tot een activering van de stofwisseling en tot een zuivering van de huid.
Door de verbetering van de bloedcirculatie gaan de wondjes vlugger genezen.

Zeer goede resultaten worden bereikt bij
• jeugdacné
• hormonale acné
• grote poriën
• te veel talgproductie
• irritaties


De verhoorning bij de uitscheidingsgang van de talgklieren wordt verminderd en zo wordt de nieuwe vorming van comedones (mee-eters)  verhinderd of verminderd

 

Het mooiste resultaat wordt verkregen in een

kuurverband van 4, 6 - 10 behandeling. Één keer per week dient de behandeling te worden herhaald.

 

Bij een serie behandelingen van 6, bij vooruitbetaling van het

gehele bedrag ineens, 5% korting.

Bij een serie behandelingen van 10, bij vooruitbetaling van het

gehele bedrag ineens, 10% korting

 

 
 Behandeling                                                                    Tarieven

 

Acne clearing beh. 40% AHA Peeling

incl. zuuustof alginaat maskers

 

MD Professional acne behandeling

incl. acne clearing masker

 

Acne ABC Peeling 50%  

incl. Vit-A skin boosters               

incl. zuurstof alginaat maskers

 

Micro Needling/meso therapie Acne

 

Fractional Needling Acne

 € 57.80,-  

 € 78,-

 

 € 68.80

 

 

 € 76.85 

 

 € 98,-   

 

 € 189,- 

 

 € 95,-

 

Wilt u deze behandeling ondergaan? Neem dan contact met ons op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend consult of een eerste behandeling.

 

Wilt u eerst even kennismaken? Dat kan. Bel 06-24138822 of mail info@inandoutbeauty.nl voor een kosteloos kennismakingsgesprek en ontdek wat In & Out Beauty voor u kan betekenen.

 

<<terug