Huidverbetering, Huidverjonging en Gezond LifeStyle                        

                                                             

 

Werking  HCG
HCG is de afkorting van Humane Chorion Gonadotropine, een lichaamseigen stof die bij mannen en vrouwen in het bloed kan worden gevonden.
Bij de man heeft het onder ander een functie bij het indalen van de zaadbal op jeugdige leeftijd. Bij de vrouw wordt dit hormoon o.a. tijdens de zwangerschap in grote hoeveelheden aangemaakt. Dit hormoon zorgt er dan mede voor dat zowel de aanstaande moeder als haar ongeboren kind in een optimaal conditie blijven, zelfs als de moeder te weinig voedsel tot zich neemt (oorlog, natuur rampen, Afrika enz.). In dat geval zullen onder invloed van dit hormoon namelijk eerst de overtollige vetvoorraden van de moeder worden verbrand (vetkwabben), vaak aanwezig op bijvoorbeeld dijen, billen of buik. Echter het normale onderhuidse vet ter bescherming van haar lichaam (ook in het gezicht) blijft intact.
De voedingstoestand blijft goed ondanks een geringe calorieopname en de moeder voelt zich niet slap, hangerig of beroerd, maar juist fit en energiek en heeft geen hongergevoel.

Wat is BIO HCG+?
Bio-HCG+ is uniek, omdat het een doormiddel van geavanceerde computer technologie (de nieuwste ontwikkeling op het gebied van preventieve geneeskunde), een effectieve combinatie is van bio-energetisch zeer krachtig omgezette HCG en tweetal nucleÔ

*(hersen-kernen die het eetgedrag regelen).

Wat zijn de voordelen van Bio-HCG+ ten opzichte van HCG?
Het is een biologische natuurlijke vorm van het HCG

∑                 bevat gťťn hormonen;

∑                 absoluut veilig;

∑                 ethisch verantwoord;

∑                 beter resultaat;

∑                 toediening orale (via de mond)

 

Hongergevoel.
Bio-HCG+ remt het hongergevoel compleet en in tegenstelling tot het "gewone" lijnen voelt u zich prima.

Eet-advies  tijdens en na de kuur.
Bij de kuur krijgt u een boekje met het te volgen dieet en met richtlijnen om na de kuur op gewicht te blijven. Plant u de Bio-HCG+-kuur zů in, dat u in die tijd geen verleidelijke festiviteiten of sociale verplichtingen hoeft bij te wonen. Onderbrekingen tijdens de Bio-HCG+ kuur moeten zoveel mogelijk worden voorkomen.

Vrouw en man
De methode is voor mannen even geschikt als voor vrouwen en heeft absoluut geen bijwerkingen!

De Bio-HCG+ overgewichttherapie onderscheidt zich fundamenteel van alle andere bekende kuren:
De Bio-HCG+ overgewichttherapie is veilig en zeer effectief. Ook mensen die ernstig overgewicht hebben, alles geprobeerd hebben en altijd op dieet zijn (mits u zich strikt aan onze richtlijnen houdt).

 

De voordelen:

∑     Natuurlijk
Het is een 100% natuurlijke methode, die geen gebruik maakt van chemische eetlustremmers.

∑     Fit en happy gevoel
Ondanks het dieet van 500 calorieŽn per dag voelt u zich juist fit en energiek tijdens de kuur en kost het dieet ook weinig moeite. Bovendien werkt het enigszins als een antidepressiva.

∑     Snel, makkelijk en kort
De Bio-HCG+ overgewicht therapie werkt snel en makkelijk, met een gemiddeld gewichtsverlies van 8 Š 10% bij vrouwen en 10 Š 12% bij mannen per 24 daagse kuur. Indien minder gewichtsverlies nodig is kunt u de kuur aanpassen. Als meer gewichtsverlies nodig is kan de therapie verlengd worden naar 48 dagen (46 dagen dieet) of een herhalingstherapie na 6 weken begonnen worden.

∑     Alleen overtollig verdwijnt
Geen ingevallen gezicht, geen hongergevoel en u kunt uw dagelijkse werkzaamheden normaal laten doorgaan.
Bio-HCG+ kuur helpt waar traditionele therapieŽn en diŽten geen resultaat meer hebben.

∑     Blijvend Resultaat
Door het uitgebalanceerde dieet en de korte duur is het mogelijk, na de kuur, een terugval te vermijden. Onze specifieke capsules Multi Gold Balans Overgewicht kunnen u hierbij helpen.

∑     Word een "fat burning machine"!
Tijdens de kuur kunt u normaal uw werk doen. Sport bevordert een verbeterde verbranding tussen spier- en vetweefsel. Afhankelijk van uw conditie adviseren wij u dagelijks 30 minuten flink te bewegen waarvan 2 tot 3 per week anderhalf uur. 

       klik hier...Gezondlijf Vet afbraak therapie
 

Het intake-gesprek.
Iedere cliŽnt maakt een afspraak voor een persoonlijk gesprek. De volgende zaken worden vooraf in kaart gebracht:

∑     Stofwisseling.
U wordt gewogen en de stofwisseling bepaald (= hoeveel calorieŽn uw lichaam gebruikt).

∑     Vetpercentage
Na het wegen wordt het vetpercentage en de vetmassa bepaald. BMI (Body Mass Index). Dit getal geeft de ernst  van het overgewicht aan.

∑     Met uw toesteming wordt er foto's gemakt voor dat u begint met de kuur en na de kuur om de voor en na foto's te verkelijken. De foto's zijn alleen voor u bestemd.

 

Duur van de kuur.

Meestal wordt een Bio-HCG+ overgewichttherapie van 24 dagen voorgeschreven. Bij overgewicht kan ook een therapie van 48 dagen nodig zijn.

 

 Actie.

*gezichtsbehandeling(metamorfose beloning) in ons praktijk. U betaald    Ä 55 in plaats van    Ä109, - wanneer u het streefgewicht bereikt heeft!

 

Wilt u afslanken en in 24 dagen? Reserveren via Online agenda.

 

*Actie

Gezichtsbehandeling(metamorfose beloning) in ons salon. U betaald Ä 55 in plaats van Ä 109, -