P                                                                                                             

                                                                 

                                                        

 

 Wilt u ook af van uw pigmentvlekken binnen één week? Dat kan! >>>

 

Tips van de maand  

 

vooruitzien vanaf je 30ste: Stress, winig slaap en schade van de zon en milieu: dit zijn de jaren waarin je huid zich niet zomaar hersteld. 

 

Je huid heeft in deze periode een helpende hand nodig. Combineer je huidverzorging met een goed dieet schoonheid en balans, met veel anti-oxidanten en gebruik en uv-beschermer, ook in de winter.

 

Dertigers slapen weinig, door werk of kinderen, en staan vaak onder stress. weinig slaap zie als eerste terug rond je ogen, aan wallen, donkere kringen en droogtelijntjes. gebruik dagelijks een goed vochtverzorgend oogproduct zoals Prori Radiance Eye Serum. Een opknapbeurt voor je ogen. Deze verminderen zichtbaar rimpels en fijne lijntjes, vochtophopingen en herstellen de vochtbalans.

 

Herstel als je slaap

Gebruik altijd een goed nacht product, omdat je huid 's nachts de schade van overdag herstelt, en daarbij wel wat hulp nodig. Night Complex van Priori. Zijdezachte créme, ontwikkeld om de huid te verzorgen, verzachten, hydrateren, op te lichten en corrigeren.

                                                                             

Weg met vlekken 

Pigmentvlekjes veroorzaakt door de zon verschijnen rond je dertigste. Ze doen je ouder lijken dan je bent, dus ga ze tegen met de SKIN Peel Treatment. en Priori Brightening Even Tones. Om nieuwe pigmentvlekken te voorkomen gebruik je dagcréme en spf 15 tot 25 tot  in de winter en 30 in de zomer en vertoef je minder in de zon.

 

Extra hulp van buitenaf

Soms heeft je huid extra energie nodig. Na een drukken periode, of in de herfst en winter, bij het wisselen van de seizoenen. Tightening Serum. De huid wordt ondersteund door dit kuurtje dat bomvol high tech werkstoffen zit. Verbetert het herstellend vermogen van je huid en gaat schade door stress en vermoeidhied tegen.

                

Peel en krijg een nieuwe huid

Een professionele peeling haalt zonneschade weg en maakt je huid weer fris en stralend. Zo'n peeling is waardevol en best in de winter, omdat je erna een tijdje de zon moet vermijden. Medical-Micro Dermabratie, of  SKIN Peel Treatment 

 

U kunt gelijk reserveren via online agenda. Voor meer informatie neem contact met ons op: 06-24138822, info@inandoutbeauty.nl.

                                                                                                                                        

 Vind ons leuk!   Twitter ons!

           

      

 

MAKE-UP GEKLEURD/DONKERE HUID 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                    

        

 

Collageen Induction Therapie

 

 

English

  Maand Acties !   

 

Gezond Lijf, Gezond Huid            

Ik heb een vraag over...

Online afspraak maken

     Beauty Dag Den Bosch  >>
 Huidverbetering, Huidverjonging-Anti-Aging en Gezond-lifeStyle.

Copyright 2011. In & Out Beauty Praktijk voor huidverbetering en huidverzorging.