Huidverbetering, Huidverjonging/Anti-aging en Gezond-LifeStyle                                                 

                                                             

                                                        

 

Er is eindelijk een oplossing voor mijn huidprobleem.

 

md formulations, ins en outs
md formulations (dat staat voor medical doctors) is begin jaren 80 ontwikkeld voor dermatologen en was de allereerste productlijn op basis van glycolzuur die met een licentie van de Amerikaanse overheid ontwikkeld is. Inmiddels gebruiken al miljoenen vrouwen en mannen wereldwijd de producten. De gelaats producten van md formulations bevatten geen minerale oliën en alle producten zijn vrij van geur- en  kleurstoffen.  md formulations is bovendien niet op dieren getest. 

 

Voordelen van het werken met glycolzuur

Al jaren zijn producten met fruitzuur niet meer weg te denken in de cosmeticawereld. Zoals je wellicht ook wel zult weten, vormen dode huidcellen vaak de oorzaak van menig huidprobleem. Wetenschappelijk is bewezen dat dit in ca. 80% het geval is! Glycolzuur, het fruitzuur dat uit rietsuiker gewonnen wordt, heeft als belangrijkste voordeel dat het de kleinste moleculaire structuur heeft. Samen met melkzuur is dit het enige ingrediënt dat tot in de basaal cellaag (groeilaag) kan doordringen, wat de huid van binnenuit verbeterd. Gycolzuur heeft onder andere de eigenschap om de bovenste laag van de huid (Stratum Corneum) op te lossen. Bij een salon behandeling, waarbij een peeling met 40% glycolzuur (gedeeltelijk geneutraliseerd) wordt gebruikt, lossen 5 tot 8 dode laagjes huidcellen in één keer op. In combinatie met de salonbehandeling wordt een extreme opbouw van de dode huidcellen verder voorkomen. Door het gebruik van glycolzuur salonbehandelingen en thuisproducten wordt de hoornlaag dus dunner en de huid (dermis) dikker. Het resultaat is een gladde, zachte en beter vochtvasthoudende huid en een betere doorbloeding. En die effecten zijn dus al bij de eerste behandeling voelbaar en zichtbaar.

 

Het unieke 4 stappensysteem
De kracht van md formulations zit in het feit dat de klant de salonbehandelingen thuis kan ondersteunen door het 4 stappensysteem te gebruiken. Een korte uitleg:

* Stap 1 - reiniging
De milde zeepvrije cleansers zorgen voor een dieptereiniging en verwijderen dagelijks dode huicellen. De cleansers zijn verkrijgbaar voor de diverse huidtypes.

 

* Stap 2 – corrigeren
De producten die in deze stap horen, zorgen voor een corrigerende werking. Voor iedere huidprobleem kan een bijpassend product gekozen worden, waardoor onzuiverheden,
rimpels en huidverkleuringen etc.  verminderd kunnen worden en de huid een gezondere uitstraling krijgt. Onder deze categorie vallen ook de oogcremes en maskers voor thuisgebruik.

* Stap 3 – hydrateren
Om de huid goed te hydrateren worden producten gebruikt die de huid voeden en verzachten. De producten kunnen in allerlei structuren gekozen worden. Van een luchtige gel tot een volle Comfort Creme. Daarnaast bieden we ook diverse producten uit de critical care lijn die er voor zorgen dat de Rosacea, gevoelige,,beschadigde en/of geïrriteerde huid hersteld wordt.  

* Stap 4 – beschermen
De total protectors zijn speciaal ontwikkeld ter bescherming van de huid voor Ultraviolette straling, kunstlicht en computer licht. De zinkoxyde beschermt en herstelt de huid. Vitame E en Allantione verzachten de huid. De total protectors van md formualtions zijn door de American Cancer foundation onderscheiden
.

 

       

 

 

                                                                                    

                  

 

      

Nieuws

 

Nieuw in Denbosch

 

MicroNeedling »

5% korting op uw eerste behandeling..