Huidverbetering, Huidverjonging en Gezond Life Style                                                                 

                                                                  

                                                        

 

Huidverbetering van de Gekleurd / Donkere huid.

 

>>Pigmentvlekken verwijderen voor Gekleurde huidtypen : Gelweldig resultaat in 7 dagen!

 

Belangrijkste verschillen met de blanke huidsoorten: 

1.    Een dikkere hoornlaag (in het bovenste deel zitten een paar lagen dode huidcellen)door een grotere aanwezigheid van melanine.

2.    Grovere (grotere) poriŽn waardoor de uitvloeiing van talg en transpiratie makkelijker plaatsvindt. Wat uiteindelijk ook nodig is in een warm klimaat.

3.    Door de grote hoeveelheid melanine in de huid waardoor de huid ook de kans heeft donkerder gekleurd te worden onder invloed van UVA (a/b en c) stralen. 

4.    In de donkere huid zitten nog veel meer en ook actievere talgklieren dan bij de blanke huidtypen waardoor de donkere huid veel vetter is.

In een kouder klimaat, zoals in Nederland zal de donkere huid door de aanmaak van veel talg (sebum) en weinig uitscheiding van transpiratievocht heel gemakkelijk verstopt kunnen raken. Daardoor is er een grote kans op de vorming van acne. Daarbij verliest dit huidtype weer veel vocht door de droge lucht (verwarming, koude wind, vorst enz.) waardoor de huid gelijktijdig de neiging vertoont zeer vochtarm te worden.

 

Bij In & Out Beauty is er een professional huid test apparaat om dieper in uw huid te kijken. Met de huid-camera, diverse filters en andere meet-instrumenten wordt een nauwkeurige analyse gemaakt van: vocht Ė sebum - keratine reliŽf Ė pigmentatie poriegrootte. Hierdoor komt u te weten wat soort voor huid typen die u heeft en de correct verzorging en behandeling daarvan.

 

SKIN CARE en Md formulations huidverbertering en verzorgingsproduct met medische precisie voor de donkere huid.

 

Het unieke 4 stappensysteem
De kracht van ons producten zit in het feit dat de klant de salonbehandelingen thuis kan ondersteunen door het 4 stappensysteem te gebruiken. Een korte uitleg:

* Stap 1 - reiniging
De milde zeepvrije cleansers zorgen voor een dieptereiniging en verwijderen dagelijks dode huicellen. De cleansers zijn verkrijgbaar voor de diverse huidtypes.

* Stap 2 Ė corrigeren
De producten die in deze stap horen, zorgen voor een corrigerende werking. Voor iedere huidprobleem kan een bijpassend product gekozen worden, waardoor onzuiverheden,
rimpels en huidverkleuringen etc.  verminderd kunnen worden en de huid een gezondere uitstraling krijgt. Onder deze categorie vallen ook de oogcremes en maskers voor thuisgebruik.
* Stap 3 Ė hydrateren
Om de huid goed te hydrateren worden producten gebruikt die de huid voeden en verzachten. De producten kunnen in allerlei structuren gekozen worden. Van een luchtige gel tot een volle Comfort Creme. Daarnaast bieden we ook diverse producten uit de critical care lijn die er voor zorgen dat de Rosacea, gevoelige,,beschadigde en/of geÔrriteerde huid hersteld wordt.  
* Stap 4 Ė beschermen
De total protectors zijn speciaal ontwikkeld ter bescherming van de huid voor Ultraviolette straling, kunstlicht en computer licht. De zinkoxyde beschermt en herstelt de huid. Vitame E en Allantione verzachten de huid. De total protectors van md formualtions zijn door de American Cancer foundation onderscheiden.

 

Beschermt tegen:

  • klimatologische invloeden;
  • sterke zonnestralen (natuurlijk UV-filter);
  • uitdrogen van de huid;
  • heeft een verzachtend effect op de huid, en maakt deze fijner en gladder.

 

Voor pigmentvlekken werwijderen is er een speciaal Behandeling klik hier.. SKIN PEEL Treatment

  

Tenslotte is ook de ABC, AHA Peeling, Micro en Collageen Inductuon Therapie , Medische-Micro-Dermabratie zijn uitstekende behandelingen voor de donkere huid.

 

Acne
Is er sprake van acne In & Out Beauty heeft een specifieke behandelplan ontwikkeld om u daarbij te helpen. Het zuivert de huid, maakt haar stralend en egaal. Versnelt de cellulaire activiteit, voorkomt littekenvorming en pigmentvlekken, verdere acne uitbraken en doodt de bacteriŽn die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van acne. Het normaliseert, beschermt en regenereert de huid. Het verfijnt de poriŽn en geeft de huid een stralende teint.

 

Zon en zonnebank
Alhoewel de donkere huid natuurlijk door de natuur extra bescherm is tegen UV stralen kan ook de donkere huid verbranden. En ook dan zal de hoornlaag als bescherming extra verdikken waardoor de kans op verstoppingen (acne, puisten) weer groter wordt. Dus bent u ook voorzichtig in en met de zon. En gaat u ook nooit in de zon zonder goede bescherming om hyperpigmentatie te voorkomen.

  

Make-uplijnen

De afgelopen jaren zijn er speciale make-uplijnen voor de donkere huid op de markt gekomen. Dit bestaan uit een scala aan zogenaamde geschikte, opmaakartikelen waaruit ruimschoots te kiezen valt. Bijna elke drogisterij verkoopt deze producten tegenwoordig maar meeste zijn met het verkeerde pigment waardoor de huid grijs overslaat. Om die reden heeft In & Out Beauty met zorgvuldigheid gekozen voor een next generation make-up lijn met het juist pigment ondertone en samenstelling voor de gekleurd / donkere huid.

 

Reserveren  via Online agenda,  Consult, ontdek je huidtype .

 

<<terug