Huidverbetering, Huidverjonging en Gezond LifeStyle                                                                                                       

                                                                  

 

Huidverbetering en verzorging mannen

 

Total Health 4 Men


Is tijd voor u een beperkende factor, geen nood,.. dan houden we het eerst bij een Consult gesprek. Het is immers zo dat u met de juiste produkten in handen ook heel goed in staat bent de huid thuis een goede verzorging te geven.

Tijdens een behandeling in de salon hebben we echter wat meer mogelijkheden om de huid wat extra’s te geven. Een goede (diepte)reiniging is daarbij altijd de basis.
Wilt u anti-aging.., denk dan eens aan een huidverbetering.
Onze behandelingen voor huidverjonging en -versteviging zij uitermate geschikt voor de man die echt meer wil met zijn huid. klik hier...Behandeling mannen huid

Maak eens een afspraak en overtuig uzelf ! Reserveren via Online agenda.

Laat u niet meeslepen door de gevestigde orde. Huidverzorging is niet alleen een vrouwenzaak. 
Er zijn echter wel verschillen. Hieronder kunt u lezen waarom.

Mannenhuid vs. Vrouwenhuid

De mannenhuid is op het eerste zicht veel sterker dan een vrouwenhuid.
Nemen we de mannenhuid beter onder de loep dan valt op dat er verschillen zijn in vergelijking met de vrouwenhuid.
 
Zo is de mannenhuid...

Dikker - zo’n 15 à 25%, dus aanvankelijk minder last van rimpels, daarna vormen zich wel diepere groeven
Vetter
- dus opgelet met verstopte talgkliertjes en zwarte puntjes (comedonen)
Gevoeliger
- wat verklaard kan worden door de dagelijkse scheerbeurten
Sneller uitgedroogd
- vooral de huid rond de ogen
Beter doorbloed
- vandaar een hoger zuurstofverbruik
Zuurder
- op het vlak van ph-waarde
Minder compact
- zo’n 25%

Vanuit deze verschillen leiden we ook andere behoeftes af: een mannenhuid vraagt met andere woorden om een andere verzorging dan de vrouwenhuid met aangepaste producten in hierna genoemde volgorde:

1) Reinigen
2) Corrigeren - scheren
3) Hydrateren - vocht reguleren
4) Beschermen

1) Eerst reinigen

Reinig uw huid zowel ’s morgens als ’s avonds. ’s Morgens verwijdert u zweetresten en eventueel teveel aan talg, ’s avonds verwijdert u de vervuiling van overdag. Het voordeel hiervan is dat puistjes niet zo snel opduiken. Bovendien verloopt het scheren erna veel vlotter en met minder kans op ontstekingen.  

Gebruik geen gewone zeep om uw huid te reinigen, die droogt uw huid alleen maar uit. Kies een speciaal reinigingsproduct voor mannen.  Omdat de mannenhuid best wel tegen een stootje kan, is het aangeraden om regelmatig te scrubben
MDF MEN Face & Body Scrub . Zo verwijdert u dode huidcellen die je huid een vale teint geven. U stimuleert de bloedcirculatie en zorgt ervoor dat voedingsstoffen beter opgenomen worden. Kortom de huid kan dan weer ademen.
Md Man start de verzorging met een milde diepte reiniging met
nr 1. MDF MEN Facial Cleanser


2) Scheren

Met scheerschuim nr 2.MDF MEN Shave Creme.
Ideaal om de huid nauwkeurig en op een prettige, milde wijze te scheren. De scheerschuim is geschikt voor elk huidtype. De huid wordt uitermate glad geschoren, komt tot rust en ziet er gezond uit. Zonder alcohol, geur- en kleurstoffen. Spoelt makkelijk uit de mesjes.

 

Corrigeren

 De MDF MEN Vit-A-Plus Clearing Complex is de spil van het MDF MEN systeem voor de man en dit serum voldoet aan de behoefte van de mannenhuid om beschadigingen aan de huid te voorkomen en tegen Ingegroeid haar, Rode bultjes in hals, Vette huid en littekens

3+4) Dan hydrateren / beschermen
De dagcreme MDF MEN Moisture Defense Antioxidant Serum en is ideaal om de vermoeide en vale huid op te frissen. een frisse, luchtige niet vette fluide, die snel wordt opgenomen. Het kalmeert de huid en vertraagt de haargroei. Deze verzorging vervaagt lijntjes, rimpels en tekenen van vermoeidheid, terwijl huidveroudering actief wordt tegengegaan.

Beschermen
Om uw huid te beschermen tegen weersomstandigheden en vervuiling, gebruikt u de MDF MEN Total Protector SPF30 en een oogcreme

De oogcreme MDF MEN Vit-A-Plus Eye Crème is een gel, die snel wordt opgenomen in de huid. speciaal voor de extra gevoelige oogzone deze gel zorgt voor constante hydratatie, zodat tekenen van vermoeidheid, zoals kringen en wallen, verdwijnen. De huid is optimaal verzorgd en beschermd tegen dagelijkse invloeden van weer, wind en luchtvervuiling.
De crème is zonder parfum, zonder alcolhol en is oogheelkundig getest.

Maak eens een afspraak en overtuig uzelf ! Reserveren via Online agenda.