Huidverbetering, Huidverjonging en Gezond LifeStyle                                                  

                                                             

 

 

HUID-ANALYSE SYSTEEM is een professioneel systeem voor huid-diagnostiek en analyse. Hiermee kunnen wij uw fotoís vergelijken en de juist behandeladviezen

en product adviezen.

 

Het is essentieel te weten hoe de huid eruit ziet en hoe het aanvoelt om te weten wat je huidtype is. Huidtypen kunnen worden onderverdeeld in vier grote categorieŽn t.w. normale huid, vette huid, droge huid en gecombineerde huid. Een huidanalyse is een prima middel om achter uw huidtype te komen en vanuit die informatie uw eventuele huidproblemen aan te pakken.

 

Alle metingen worden optisch in beeld gebracht. 
Van de bevindingen krijgt u een exemplaar mee naar huis. Het onderzoek geeft een duidelijk beeld van de punten waaraan gewerkt kan worden. Zodoende kunnen wij de behandelingen en verzorging nog beter op uw huid afstemmen.
Tevens is het mogelijk om de voortgang van de behandelingen te monitoren

 

Om een goede huiddiagnose te kunnen maken hebben wij ongeveer drie kwartier nodig. 

 

 

Hoe gaat de huid test in zijn werk ?
- wij zullen eerst de huid reinigen.
- vervolgens zal specifiek in kaart gebracht worden wat uw wensen zijn.
- daarna volgt stap voor stap de huiddiagnose.
- er zullen foto's gemaakt worden.
- de foto's die gemaakt worden zijn afbeeldingen van uw huid die sterk uitvergroot zijn.
- de computer zal n.a.v. de metingen de resultaten berekenen.
- een overzicht zal uitgedraaid worden en aan u meegegeven worden.
- de eventuele vervolgstappen zullen met u besproken worden.
- bij een vervolgafspraak zal de prijs van de huiddiagnose in mindering gebracht worden.


 

OPBOUW VAN DE BEHANDELING

Er wordt begonnen met een intake / consult gesprek waarin de klant zijn wensen en behoeftes kenbaar kan maken. - Vervolgens wordt er een huidanalyse gemaakt waarbij gekeken wordt naar de structuur en spankracht van de huid alsmede het vocht- en vetgehalte en de doorbloeding van de huid. - Daarna wordt er in overleg met de klant een behandelplan opgesteld. - Tijdens dit overleg is ruime gelegenheid voor het stellen van vragen en om uitleg te krijgen over de behandeling.

De behandeling die wordt uitgevoerd is afgestemd op de huidsituatie. - Na afloop ontvangt de klant tips en adviezen over de dagelijkse huidverzorging thuis

 

De Huid is het grootste orgaan van de mens

De huid beschermt onze organen en biedt bescherming tegen schadelijke invloeden van buitenaf. De huid is ons visitekaartje, het bepaalt immers ons uiterlijk. Ook wordt wel eens gezegd dat de huid een spiegel is van onze gezondheid. Waarnemen van de huid levert soms belangrijke informatie op over het al of niet goed functioneren van het lichaam als geheelÖ

Daarom bieden In & Out Beauty u een professioneel huiddiagnose aan. Tijdens de huiddiafnose kijken wij naar de specifieke kenmerken van uw huid om daar vervolgens op te anticiperen. Specifieke huidproblemen kunnen worden veroorzaakt door een verstoring in het functioneren binnen uw lichaam. Met behulp van Nutri-Cosmetics(Skin food)  zijn wij in staat om huidproblemen van binnenuit aan te pakken.

 

Daarnaast kijken wij tijdens de huiddiagnose welke cosmeticaproducten het best passen bij uw huid, en hoe u uw huid optimaal kunt verzorgen om zodoende veroudering tegen te gaan en de huidconditie te optimaliseren. Deze unieke combinatie laat uw huid weer stralen en dat alles mogelijk gemaakt door een huidanalyse.

Neem dus snel contact op met In & Out Beauty Praktijk voor huidverbetering en huidverzorging om een afspraak te maken voor deze unieke huiddiagnose!

 

Behandeling                                                          Tarieven
                       

Professionele huiddiagnose                          

   Ä 52,-      

Wilt u een afspraak maken voor een consult met dit professionanele huid diagnosesysteem, reserveren nu via Online agenda.

 

 

 

 

 

 

Porienmeting voor en na