Huidverbetering, Huidverjonging en Gezond LifeStyle                                                                    

                                                                  

                                                        

 

 

>> Skinfood voor de droge, vochtarme en schilferige huid

 

Droge huid? Te veel fijne rimpels en een vochtarme huid?

LavieSage, specialist in Nutricosmetics, heeft weer een nieuw, hoogwaardig product in haar programma.  LavieSage streeft na om altijd voor de beste producten te gaan. Toch moeten de producten passend zijn en niet duurder dan noodzakelijk. Ons allerbeste product is de Boost&Lift, rijk aan alles wat een huid zich maar kan wensen. Maar voor iemand die meer dan voldoende collageenvezels heeft is dit product overcompleet. De HyaluroCera bevat alle vochtbindende componenten, zonder de collageen- en elastinepeptides. De naam is ontleend aan "Hyaluronzuur", een uiterst effectieve component om vocht in de lederhuid te binden en aan "Ceramides", een belangrijke soort vet die overmatig vochtverlies door de opperhuid tegengaat.

 
Om dit vochtbindende effect verder te versterken is er veel Chondroïtinesulfaar en Glucosamine toegevoegd. Samen met Hyaluronzuur vormen ze een waterbindend netwerk en zorgen zo voor het snel verdwijnen van fijne rimpels in de huid. Vooral op het decolleté is dit zeer snel merkbaar.


Naar mate de leeftijd vordert zijn we minder goed in staat de bovenste laag van de opperhuid, de hoornlaag, optimaal te voorzien van voldoende ceramides. Dit zijn unieke vetten die de huidcellen als het ware aan elkaar lijmen. Door het gebrek van deze ceramides verliezen we meer huidcellen, daardoor ook veel meer vocht. Onze huid voelt droog aan, de diepere laag wordt vochtarm; fijne rimpels verschijnen en kunnen diepere rimpels worden.

De rijke hoeveelheid Ceramides verbeteren de opperhuid dusdanig dat er veel minder vochtverlies is. Nu is het tijd voor de volgende stap; het binden van meer vocht in de lederhuid zodat deze veel meer volume krijgt. Dat is niet alleen van belang voor volume van de huid maar ook om inzakken van de collageenvezels tegen te gaan. Daardoor zouden ze namelijk nieuwe rimpels kunnen vormen die door nieuwe verbindingen niet of lastig omkeerbaar zijn. Water binden we met zogenaamde proteoglycanen. Dat is een technisch woord voor allerlei verbindingen die door hun lading water binden tot een soort vochtrijke gelatinelaag in het lichaam zoals in de gewrichten en in de huid.

De basis van deze proteoglycanen wordt gevormd door het bijzondere hyaluronzuur. Dit wordt ook door dermatologen gebruikt bij mesotherapie, om snel volume in het gelaat aan te brengen. Gelukkig weten we dat ons lichaam dit hyaluronzuur onder speciale omstandigheden ook zelf kan absorberen. Sterker nog, als het meer hyaluronzuur krijgt, gaat het ook meer produceren. Hiervoor zijn dan weer andere componenten nodig zoals msm (organische zwavelverbindingen), chondroïtinesulfaat en glucosaminesulfaat. Het totaal vormt zo de HyaluroCera. www.laviesage.nl.


HyaluroCera Stop de droge, vochtarme huid.


Het product wordt liefst gebruikt in combinatie met
SkinBalance voor een optimaal resultaat.

 

Wilt u deze behandeling ondergaan? Mak nu een afspraak via Online agenda.

consult of een eerste behandeling.

Wilt u eerst even kennismaken? Dat kan. Bel 06-24138822of mail info@inandoutbeauty.nl voor een kennismakingsgespreken ontdek wat  In & Out Beauty voor u kan betekenen.

                                                                                                                                 

<<terug