Huidverbetering, Huidverjonging en Gezond LifeStyle    

                                                                  

                                                              

 

 

Behandeling voor de vette, grote poriŽn en onrustige huid

 

 De Vette huid

 

In dit huidtype zijn de talgproducerende klieren overactief. Ze produceren meer talg dan noodzakelijk, talg komt door de huidporiŽn naar buiten en geeft de huid een vettige glans. De poriŽn zijn vergroot en de huid heeft een grof uiterlijk. Het is ook geneigd tot mee-eters, puisten en acne. Een vette huid moet op een speciale manier gereinigd worden, nodig om te voorkomen dat de poriŽn verstopt raken. De aanvoer van talg (vet) neemt toe tijdens de puberteit en neemt na de adolescentie af met de leeftijd. Op sommige momenten, bijvoorbeeld tijdens zwangerschap en de menopauze kunnen hormonale veranderingen in het lichaam de talgbalans verstoren, waarmee de dagproductie wordt geactiveerd. In & Out Beauty helpt u verder met advies en specific talgregulerende producten voor de vette huid.

 

Na een grondige huid test wordt een persoonlijk behandelplan opgesteld en een behandelwijs afgestemd op de behoefte van de huid.

 

Behandeling met AHA Peeling 40% en Alginaat maskers

MD Formulations staat voor huidverbetering. Belangrijke ingrediŽnten zijn glycolzuur, vitamines ( retinol ) en anti-oxidanten. Zo worden spectaculaire resultaten geboekt bij o.a. de vette, grote poriŽn en onrustige huid . Met de producten van MD is een gezonde en mooie huid binnen handbereik.

 

Behandeling met ABC Peel 50% en of microdermabratie

Dit is een dieptepeeling waarbij in een behandeling de dode hoornlaag van de huid wordt verwijderd. Een direct frisse en zachte huid is het resultaat.

Een kwaliteitsbehandeling met alle ingrediŽnten voor huidherstel, zowel op structuur, zuiverheid reguleren van talg productie, als hydratatie en stevigheid. Deze behandeling biedt u een langdurend effect.

Ook hier gaat het om een dieptepeeling, maar nu wordt het peelend effect extra versterkt.

Er wordt gebruik gemaakt van zogenoemde ďSkin boostersĒ waardoor er heel specifiek gewerkt kan worden  op verschillende problematische  huidcondities zoals  vette, gevoelige, droge en schilferige huid . Deze behandeling is nog intensiever dan de bovengenoemde. Beide behandelingen zijn in combinatie met NutriCosmetics-Skinfood en thuis producten voor een bijvend resultaat.  

 

 

 

Prijs per Behandeling

MD professional 

AHA Peeling 40%

incl. Vit.C, talg regulerend alginaat maskers

 

MD Professional hydratatie

incl. talg regulerend, zuivering masker

 

ABC Peeling 50%                                      

incl. Vit-A skin boosters

 

incl. versteviging alginaat maskers

 Ä 58,-

 

 Ä 78,-

 

 Ä 68.80

 

 

 Ä 78,-

 

 Ä 98,-

 

Wilt u deze behandeling ondergaan? Maak nu een afspraak via Online agenda.

consult of een eerste behandeling.

Wilt u eerst even kennismaken? Dat kan. Bel 06-24138822 of mail info@inandoutbeauty.nl voor een kennismakingsgespreken ontdek wat  In & Out Beauty voor u kan betekenen.

 

<<terug

 

 

 

www.fresh-minerals.nl